Локо може да се раздели с асеновградския Гарет Бейл

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:05 / 27.07.2016
4822
Крилото на Локо (Пд) Бирсент Карагарен може да премине в молдовския шампион Шериф Тираспол. 23-годишният футболист е бил наблюдаван от "шерифите" още през пролетта на миналия сезон, като сега се очаква те да пратят човек и на дербито с Ботев, което ще се играе в събота на бургаския стадион "Лазур", твърди "Меридиан мач".

В момента в състава на молдовците има един българин. Става дума за национала Божидар Митрев. Иначе там през последните години играха още Владислав Стоянов, настоящият вратар на Ботев Георги Георгиев, както и нападателят Исмаил Иса. Шериф отпадна от Европа, след като не успя да се справи с израелския шампион Апоел Беер Шева.

Иначе Бирсент Карагарен е юноша на Локо (Пд), но заигра в мъжкия отбор на "смърфовете" едва от лятото на 2014 година. През първия си сезон футболистът, известен още с прозвището асеновградския Гарет Бейл, вкара 5 гола в 30 мача, а през миналия реализира 3 попадения в 26 срещи.

Бирсент Карагарен е играл още за Асеновец, Шумен, Етър и Верея. През този летен трансферен прозорец Локо (Пд) вече продаде един свой основен футболист - Иван Иванов, който премина в гръцкия гранд Панатинайкос.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).