Мойсилович: Аз съм новият изпълнителен директор на Локо, подписах за 5 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:19 / 21.07.2016
3727
Сърбинът Стефан Мойсилович се похвали, че е новият изпълнителен ди­ректор на Локо (Пд). Той направи това в интервю пред сръбския вестник "Спортски журнал".

Plovdiv24.bg припомня, че преди време собственикът Христо Крушарски обяви, че Стефан Мойсилович ще е методист в ДЮШ на клуба.

Сърбинът е от няколко дни на Лаута и за пристигането му в Пловдив нашата медия първа информира обществеността.

"Благодарение на приятел­ството ми със собственика на клуба Христо Крушарски разговорите са завършени с взаимно задоволство. Подпи­сах договор за пет години. Дойдох, защото става въп­рос за дългосрочна работа от сутрин до вечер. Локомо­тив е клуб с богата тради­ция в България. През миналия сезон е бил пети. Целта през новата кампания е четвър­то място и класиране за Лига Европа", разкрива Мойсило­вич.

"Досега съм бил старши треньор, тийм мениджър, спортен директор. Добре познавам маркетинга, така че футболът ми е ясен в де­тайли. Затова не се плаша от новото поприще за мен -изпълнителен директор. Ще се грижа и за школа с 400 де­ца. Предизвикателството е голямо. Вярвам много в треньора Илиан Илиев. Мно­го специалисти го хвалят и това се вижда и потвържда­ва от работата и резултатите му. С времето ще опоз­ная отбора и играчите", спо­деля още Мойсилович, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).