Марица победи Ботев U19 в първата си контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 16.07.2016
3173
Представителния тим на "Марица" победи "Ботев" U19 с 2:1 в първата си контролна среща през летния подготвителен период. През седмицата съперникът на "жълто-сините" в тази контрола победиха с 3:1 друг тим от Югоизточна "В" група - "Борислав" (Първомай).

Днес двата отбора изиграха хубав двубой на терена в село Войсил. "Марица" излезе в два различни състава в двете полувремена, но и двата се представиха на доста добро ниво, съобщава официалната Фейсбук страница на клуба.

През първата част "жълто-сините" бяха водещият отбор. Борислав Никифоров откри резултата в средата на полувремето, а през първите 45 минути маричани имаха още 3-4 чисти положения.

Втората част бе идентична с първата. Димитър Юруков удвои резултата след груба грешка в "жълто-черната" отбрана, а в последната минута младите "канарчета" намалиха чрез Мартин Татаров за карйното 2:1.

Старши треньорът на "Марица" Стоян Димитров определи контролата като изключително полезна. Той остана доволен от представянето на всички взели участие в спаринга.

Единствено Петьо Димитров не взе участие в двубоя, тъй като е болен. На добро ниво се представиха и новите попълнения в състава, както и юношите в отбора. През миналата седмица в отбора бяха привлечени Атанас Куманов от "Ботев" U19, както и юношата на "Марица" Йордан Пейчинов, като и двамата се представиха отлично.

Следващата контролна среща на "Марица" ще бъде в сряда, 20 юли, от 18 часа в Брацигово срещу местния отбор. ФК "Брацигово" игра квалификации за влизане в Югозападна "В" група, но загуби финалния бараж срещу "Марек" (Дупница), игран в София.

По първоначален план "Марица" трябваше да играе в сряда срещу "Асеновец", но заради неяснотите в клуба от Асеновград е взето решение за смяна на съперника.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).