Илиан Илиев: Доволен съм от старанието на футболистите, вървим в правилна посока

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:11 / 14.07.2016
2071
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев сподели пред "Тема Спорт", че е доволен от работата на отбора на лагера в Турция. Досега "черно-белите" изиграха четири контроли в югоизточната ни съседка. В тях те записаха победи над СИБМ (5:0) и тюркменистанския Ашрабат (2:1), направиха равенство с румънския Конкордия (2:2) и загубиха от иранския Сия Джамеган (0:2). До края на лагера си в Турция тимът ще изиграе само още една проверка. Тя е на 18 юли срещу завършилия на 12-а позиция в Саудитска Арабия Ал Тияд. Съперникът на Локо (Пд) игра бараж за оставане в елита с Ал Батен, който спечели с общ резултат 5:3.

"Мисля, че това, което видях, е нормално за етапа на подготовка, в който се намира отборът. Важно е, че момчетата изпълняват изискванията ми. Хубаво е, че нямаме контузени играчи с изключение на Везалов, когото го удариха в контролата с Конкордия и му пукнаха носа. Държим се нормално и показваме добра игра. Доволен съм от старанието на футболистите и от видяното. Смятам, че вървим в добра посока и следваме плановете, които сме начертали заедно с екипа ми", заяви Илиан Илиев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).