ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев остана без двама защитници, вижте защо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 14.07.2016Коментари (20)6805
© Plovdiv24.bg
Радослав Терзиев е с разтежение в лявото бедро
Защитникът на "Ботев" Радослав Терзиев ще пропусне следващите две контролни срещи на отбора. 22-годишният бранител има леко разтежение в лявото бедро и няма да вземе участие в проверката срещу ФК "Трявна" днес, както и в тази със "Септември" ден по-късно.

Въпросните приятелски срещи пропуска и Милен Кикарин. Привлеченият от ЦСКА ляв защитник е с възпалена връзка на коляното и отпада от сметките на треньорския щаб за последните контроли от лагера в Трявна, съобщиха от клуба.

Терзиев и Кикарин тренираха на облекчен режим в сряда заедно с Лъчезар Балтанов. Капитанът на "Ботев" е почти възстановен от травмата в коляното, получена в проверката с "Нефтохимик", но също може да получи почивка в предстоящите мачове.

Всички останали в лагера на "канарчетата" са здрави, с изключение на Рафаел де Соуза, който вчера претърпя операция на ахилеса, за което Plovdiv24.bg вече информира.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на д-р Хамза
премахни филтъра

0
 
 
Нямам нищо лично против Костов , но явно и тази подготовка подобно на тази и през зимата в Турция отива към провал . Всяко първо изречение на Костов пак ще започва така - ,, Отпаднахме физически , защото повечето футболисти имаха нарушена подготовка ,, . Отговорността за тази подготовка е негова и няма право да се оправдава , както резултатите също са негова отговорност . Също няма право да се оправдава , че е взел цял нов отбор и налагал млади играчи , Всичко това , трябва паралелно да върви и с добри резултати , ако е добър треньор.
-2
 
 
Оказах се прав, като употребих израза дежурни истерички. Сега е подготовката, натоварванията се повишават. В контролните игри не се щадят играчите, има сблъсъци в игрова ситуация. Нормално е да се случват тези неща. Но нали искаме да бягат даже не 90, а 120 минути като финикийци. Така ще бъде и занапред. Ако си мислите, че при другите ги няма тези проблеми, лъжете се. Просто едните си казват всичко, а другите частично. Имаме си специалисти на подготовката, здравето им се контролира, натоварванията също. Не пишете истерични глупости! Излагате се.
-3
 
 
Ами да минавам оттук , сигурно аз съм виновен за тези контузии . Това вече е прекалено много и както винаги преди мач с буферите проблемите стават огромни . Всички тези контузии са следствие на неправилните натоварвания или и те са предизвикани от ,,сблъсаци,, с противници ?
+1
 
 
е*ати подготовката ! Едни от най-важните ни играчи са контузени и кой знае каква на какво ниво ще са готови за първенството. Наистина ще е доста тъпо после да има оправдания, че не могат да издържат, щото не били подготвени...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: