Тунизиец избухна с два гола за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:16 / 11.07.2016
5531
Локо (Пд) завърши 2:2 срещу румънския Конкордия в третата си контрола от подготвителния лагер в Турция. Спарингът се игра на един от терените на комплекс "Грийн Парк Картепе", където черно-белите са отседнали.

В герой за "смърфовете" се превърна тунизиецът Аймен Суда, който влезе като резерва през второто полувреме и отбеляза два гола.

Нападателят, за чието привличане на Лаута Plovdiv24.bg първи информира, откри резултата в 56-ата минута.

Силен удар от фаул на Симеон Райков бе последван от спасяване на вратаря на Конкордия. Аймен Суда се оказа на правилното място успя и вкара избитата от стража топка за 1:0.

Десет минути по-късно румънците успяха да изравнят. Силен удар на нападателя на Конкордия остави безпомощен Любенов, който въпреки плонжа, не можа да опази вратата си суха.

В 70-ата минута Локо отново поведе в резултата, като точен пак бе Аймен Суда. Ванчо Траянов и Чукалов матираха двама защитници, след което Чукалов подаде на Аймен Суда, който реализира втория си гол в мача за 2:1. 

Четири минути преди края на контролата Конкордия вкара втори гол за окончателното 2:2.

Това бе първо реми за пловдивчани в Турция. Възпитаниците на Илиан Илиев разгромиха сборна камерунска формация от свободни агенти с 5:0, а след това загубиха от иранския Сиях Ямеган с 0:2, припомня Plovdiv24.bg.

Локо започна мача в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов, Кирил Котев, Димитър Везалов, Иван Горанов, Мартин Райнов, Умарбаев, Симеон Райков, Дани Кики, Веселин Марчев, Мартин Камбуров.

Стартовия състав за второто полувреме:

Александър Любенов, Георги Вълчев, Пехливанов, Марков, Ясин Амрауи, Ванчо Траянов, Стивън Славков, Бирсент Карагарен, Аймен Суда, Димо Бакалов, Георги Чукалов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).