Чичо Венци се стяга за Европа: Ние ще сме най-евтиният участник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:34 / 28.05.2016
2055
Славия може да стане клубът с най-малък бюджет, който ще представлява България в Европа", заяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Както е известно, бюджетът на най-стария столичен клуб е около 1,3 млн. лева, а годишните разходи на всички останали наши тимове, участвали в Европа през последните над 10 години са в пъти по-големи.

"Показахме, че следвайки нашата философия, можем да се класираме в Европа, стига да победим Монтана. Други като ЦСКА и Локо (Сф), които се биеха в гърдите през последните няколко сезона, а сега са във "В" група и "А" окръжна. Докато ние нямаме и стотинка дълг и разчитаме предимно на футболисти от школата си", каза Стефанов пред "Меридиан мач".

"Дали очаквам повече публика за срещата с Монтана? Не, не очаквам. Който си обича Славия, винаги е на стадиона и ни подкрепя. Онези, които обиждат младите ни футболисти изобщо не искам да ги коментирам. Аз нямам идея те какво искат. Вижте, ЦСКА е във "В" група , но на финала с Монтана имаше 35 000 фена. Когато обичаш своя отбор, нищо не може да те накара да не отидеш на стадиона", продължи членът на Изпълкома на БФС.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).