Бонев ироничен: Благодаря на БФС и на президентите на някои клубове, нека бъдат все така честни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:49 / 23.05.2016
4139
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев не скри огромното си разочарование от вчерашните загуби на Лудогорец и Левски, които по всяка вероятност ще лишат черно-белите от участие в Европа.

Зума бе изключително ироничен в изказването си след края на мача срещу Черно море, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво заяви Христо Бонев в залата за пресконференции на Лаута:

"Тъй като последният кръг не е от значение за крайното класиране на отборите, аз съм задължен да благодаря на президента на БФС и цялото ръководство, че през цялата година положиха толкова труд и познания. Длъжен съм да ги поздравя и да им пожелая все така да бъдат честни и да обичат българския футбол".

"От друга страна искам да поздравя и президентите на клубовете, които са в ръководството на БФС, тъй като и те допринасят много за развитието на родния футбол. Благодаря ви, господа, продължавайте в същия дух и да чакаме и европейско и световно първенство, което ще бъде отплата за вашата многогодишна работа във футболния съюз".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).