Костов: Има много въпросителни, които се решават в нашия клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
20:05 / 24.04.2016
6837
Треньорът на Ботев Николай Костов призна, че футболистите му заслужават аплодисменти въпреки загубата в пловдивското дерби, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво заяви специалистът след 1:2 срещу Локомотив:

До загубата се стигна, защото отборът на Локомотив намери сили да обърне мача. Нашата идея беше да пресираме противника далече от нашата врата. През първото полувреме се справихме много добре.

След почивката започна стихийно атакуване на противника към нашата врата и много от младите ни футболисти се стъписаха. След изравнителния гол това даде дух в отбора на противника и загубихме мача. Някои от нашите футболисти още не са готови за този пресинг, за тази динамика.

Но това е футболът. Има много въпросителни, които се решават в нашия клуб. Не можем да поддържаме едно добро ниво и постоянство заради постоянните контузии и наказания. Мисля, че нашите футболисти заслужават аплодисменти. Стана си дерби.



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).