Ето ги футболистите на Локо за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:00 / 23.04.2016
3415
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев определи група от 18 футболисти за предстоящия мач срещу Ботев. Дербито на Пловдив е в неделя от 17,30 часа на Лаута.

Както се очакваше, наставникът на черно-белите включи в разширения си състав най-доброто, с което разполага в момента, провери Plovdiv24.bg.

За първи път в групата попадна третият вратар Кристиян Кацарев. Той заменя наказания Ясин Ел Харуби и това на практика е единствената промяна сред 18-те на Локо в сравнение с предишния мач срещу Берое, установи още Plovdiv24.bg.

Ето на кои футболисти ще разчита Локо в утрешното дерби:

Александър Витанов, Кристиян Кацарев, Александър Тунчев, Кирил Котев, Иван Иванов, Пламен Крумов, Крум Стоянов, Георги Вълчев, Ванчо Траянов, Стефан Велев, Мартин Райнов, Дани Кики, Пауло Серджо, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски, Веселин Марчев, Мартин Камбуров, Емил Гъргоров.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).