Браво! Трима от "Цар Симеон" на почетната стълбичка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:43 / 11.04.2016
1267
Отличен старт на новия сезон постигнаха колоездачите на пловдивския велоклуб "Цар Симеон 1898". Те направиха фурор със своето представяне, като спечелиха първите три места при мъжете на критериума в София за купа "Асен Шопов".

По атрактиното трасе от 42 километра, подредено около Многофункционална спортна зала "Арена Армеец София", националът Николай Генов блесна в индивидуалната надпревара и спечели шампионската титла.

Втори и трети, след 18-годишния пловдивчанин, станаха съотборниците му от "Цар Симеон 1898" - Иван Алберт Ажи и Велзар Фурлански.

Ники, който само преди няколко дни за първи път получи повиквателна за мъжкия национален отбор на България за Балкадианата в Атина, приложи отлична тактика по време на столичния пробег по затворен маршрут, като изпревари с 8 точки Ажи и с 11 - Фурлански, останали след него.

Четвърти, на голяма разлика от пловдивското трио, остана представителят на "Хемус" - Троян Станимир Чолаков, а пети и шести - Адриян Беев и Пламен Димов, също от "Цар Симеон 1898".

В надпреварата при момчетата младата надежна на "Цар Симеон 1898" Дениз Рюстемов остана трети, след Габриел Грозев от "Загорец" и Георги Гечев от "Хемус".

"Изключително съм доволен от успехите ни в София, и особено от добрата спортна форма и кондиция, в която се намират моите момчета в началото на сезона. Започваме отлично новия сезон, надявам се да продължим така и в следващите стартове", коментира главният треньор на "Цар Симеон 1898" Петър Павлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).