Наджи Шенсой: Искам да сме агресивни срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:57 / 26.02.2016
2315
Поне с 15% по-офанзивно ще играе Пирин срещу гостуващия Ботев Пловидв в неделя на стадион "Христо Ботев". Старши треньорът на "орлетата" Наджи Шенсой бе категоричен на редовната си пресконференция преди мача, че благоевградчани ще търсят трите точки.

"Позагубихме малко от агресивността и духа, който показахме в последните мачове от есента. Фактът, че нямаме един жълт картон в предишния мач значи, че не сме показали достатъчно емоция и агресивност, която е задължителна за да излезем крайни или частични победители", обясни специалистът. Той се надява срещу Ботев пиринци да наваксат загубеното в Стара Загора при загубата от Берое.

В състава на Пирин няма сериозни кадрови проблеми, като с болежки и индивидуални тренировки през седмицата са били Башлиев и Тошев, но и двата най-вероятно ще са на разположение за двубоя в неделя.

Мачът в неделя е с начален час 15:30. Билети ще могат да се закупуват и в събота, като за целта касата на главния вход на стадиона ще работи от 10 до 12 часа и от 16 до 18. В неделя касата ще отвори в 13:00.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).