Ботев задържа Грегъри Нелсън с 20 000 лв. месечно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:17 / 05.02.2016
5666
Ръководството на Ботев Пловдив възнамерява да направи звездата на тима Грегъри Нелсън най-скъпоплатения си футболист, разбра "Тема Спорт". Шефовете на "канарчетата" ще предложат на холандското крило почти двойно увеличение на заплатата му.

Старши треньорът Николай Костов иска да задържи Нелсън на всяка цена. Настоящият договор на бившия футболист на ЦСКА с "жълто-черните" изтича през лятото. На този етап игралият за последно в Металург (Донецк) Грегъри продължава да се дърпа за нов контракт дори и при солидното увеличение на възграждението си.

Преди Нова година Нелсън веднъж вече отказа удължаването на договора си след среща с президента Ангел Палийски и спортния директор Георги Марков. Според запознати, ако се съгласи да остане в Коматево и след лятото, при новите условия Нелсън ще прибира по 20 хиляди лева на месец.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).