Осакатен Локомотив ще спира Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:43 / 13.12.2015
2940
В осакатен състав Локомотив приема Берое в последния си за годината мач от "А" група. Двубоят на "Лаута" започва в 16,30 ч. и в него "смърфовете" ще се опитат да сложат край на серията си от три поредни загуби.

Треньорът Христо Колев няма да може да разчита на контузените Емил Гъргоров, Кирил Котев, Николай Димитров, Игнат Дишлиев и вратарят Ясин Ел Харуби, а за капак и звездата Мартин Камбуров е наказан.

В пълен контраст, самочувствието на Берое преди визитата няма как да бъде по-високо. Старозагорци се класираха за полуфиналите в Купата на България, отстранявайки актуалния носител Черно море през седмицата, а на всичкото отгоре те са в поредица от 5 поредни победи над Локомотив.

Феновете на Локо ще загреят за двубоя със среща с боса Христо Крушарски, която е планирана за 14 ч. в залата на боен клуб "Лаута Арми".

Вероятни състави:

Локо: Витанов, Крумов, Тунчев, Вълчев, Стоянов, Траянов, Велев, Йорданов, Велковски, Карагерен, Балдовалиев.

Берое: Макенджиев, Пенев, Динков, Иванов, Ахмед, Елиаш, Джоман, Андонов, Том, Милисавлевич, Иса.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).