Ангел Палийски: Работим по въпроса стадион "Христо Ботев" да го има!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:16 / 24.11.2015
9270
Работим по въпроса стадион "Христо Ботев" да го има! Това заяви президента на Ботев Ангел Палийски след срещата си с кмета на Пловдив Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Разговорите и консултациите между градоначалника и ръководството на "канарчетата" продължи повече от час, а самата среща е била опознавателна, уточни Палийски. На нея присъстваха още зам. кметът на Пловдив Георги Титюков и административния директор на "жълто-черните" Иван Йотков.

"Тази среща ще има своето развитие другата седмица. Трябва просто всяка една от страните да свърши дадени задачи. Срещата премина изцяло за стадион "Христо Ботев". Знаете, че това е мечтата на всички нас и голяма част от пловдивчани и община Пловдив. Без нейната подкрепа в момента е трудно", коментира шефът на "жълто-черните".

"Оптимисти сме, че има изход от тази ситуация. В момента нашата задача беше да запознаем общината на какъв етап и докъде сме докарали нещата около стадиона", добави Ангел Палийски.

"На този етап не сме коментирали разваляна на концесионния договор. Мислим различни варианти, но със сигурност това не е разваляне на концесионния договор", уточни от своя страна Титюков.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).