Локо се измъчи с Монтана, но записа шеста поредна победа в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
19:23 / 20.11.2015
10980
Отборът на Локомотив постигна шеста поредна домакинска победа от началото на сезона в "А" група, след като надви с минималното 1:0 Монтана на "Лаута". Единственото попадение в срещата бе дело на Димо Бакалов.

Мачът започна с минута мълчание, в знак на съпричастност с жертвите и техните близки от атентатите в Париж точно преди седмица.

Гостите пропуснаха да открият резултата в 11-ата минута, когато след изстрел на Иван Минчев от границата на наказателното поле мина на сантиметри от десния страничен стълб на Ел Харуби.

"Смърфовете" отговориха с невероятен пропуск на Емил Гъргоров. Нисичкият офанзивен играч на пловдивчани бе изпуснат от бранителите на Монтана при едно центриране, но той с глава не намери уцели вратата.

В края на първата част се откри и възможност пред Мартин Камбуров от фаул, но ударът му бе уловен от Христо Иванов.

Второто полувреме започна неблагоприятно за гостите, тъй като в 50-ата минута те останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Владимир Мичев.

В 61-ата минута Христо Иванов запази мрежата си суха, след като с прекрасен рефлекс предотварти сигурен гол.

Малко след това рефера Георги Давидов сътвори невероятна глупост. Великотърновецът извади нарушение на Христофор Хубчев срещу Илиян Йорданов извън наказателното поле, а положението откровено бе за дузпа.

Все пак натискът на Локомотив даде резултат в 75-ата минута. Тогава след центриране от корнер Димо Бакалов се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с глава прониза невероятния в тази среща Христо Иванов.

С победата Локо се изравни по точки с 6-ия Черно море, който в неделя пък приема Ботев. Монтана остава на предпоследното 9-о място с 12 пункта.





Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).