Емил Гъргоров: Надявам се да се намесим в борбата за титлата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:34 / 10.11.2015
3855
Надявам се да се намесим в борбата за титлата. Това заяви халфът на Локомотив Емил Гъргоров при получаването на наградата си за "Играч на кръга" на 14-ия кръг на "А" група. Бадема изпревари с един глас съотборника си Димо Бакалов, с когото се разписаха за успеха с 2:0 над Лудогорец.

"Не мисля, че това ще е първата тройка, но е възможно и така да се получи. Новият формат на първенството го направи доста интересно. Виждате, че при 2-3 поредни победи се дърпа с точките напред. Според мен вторият полусезон ще е много по-интересен", допълни бившия играч на Локомотив София.

Гъргоров коментира също така какво го е отвело на "Лаута" това лято:"Настоятелността на г-н Крушарски и колегите, с които съм играл, ме накараха да заиграя в Локомотив. Прецених, че така ще се чувствам по-добре и не сбърках. Не е тайна, че Ботев, Берое и Черно море също ме искаха, но с тях имаше само преговори, без нещо конкретно. Просто те проявиха интерес, а аз им казах, че бих искал първо да видя дали ще мога да изляза в чужбина. Впоследствие прецених, че е по-добре да остана в България".

"Докато се чувствам добре, ще играя. Когато усетя, че ще свършвам с футбола, тогава ще му мисля", каза още Бадема.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).