Локо призова: Не на бомбите на "Лаута"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
11:58 / 09.11.2015
5900
Ръководството на Локомотив Пловдив, фенклубът и организираните групи привърженици на "черно-белите" излизат с общ призив: Не на бомбите на "Лаута"!

Ето какво гласи и самият призив:

Крайно време е да спрем тази изключително порочна и твърде опасна практика да се хвърлят бомбички на нашия стадион. Това води единствено до човешки трагедии, какъвто бе случаят с Данаил Михайлов по време на дербито с Ботев.

Ръководството на Локомотив Пловдив взе решение от всеки закупен от привържениците билет за даден мач да се отделят в специална сметка 0,50 лв. Събраните пари ще послужат за поставяне на протеза на Дани.

Вандалското хвърляне на бомби спираше доста привърженици на нашия отбор да идват на стадиона. Сега е моментът най-отговорно да им гарантираме, че на "Лаута" вече няма да гръмне бомбичка, и да ги призовем отново да се завърнат в нашия втори дом!

Ръководство на ПФК Локомотив 1926 Пловдив

Фенклуб на Локомотив Пловдив

Организираните групи привърженици на Локомотив Пловдив



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).