Христо Крушарски: Това съдийство е пародия на футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
18:54 / 08.11.2015
4355
Новият собственик на Локомотив Христо Крушарски заяви след загубата на "черно-белите" от Левски (0:1) в София, че съдията Николай Йорданов тънко е подпирал "сините".

"На кой мач ни свириха нормално. Това е пародия на футбол. Не ме е страх, не ми пука, ученик съм на другаря Славков, знам как да се пазя и как да се боря", сподели след срещата бизнесменът.

"Гледах мача от агитката. На 58 години съм, не търся популизъм. Ако търся популизъм щях да съм президент на САЩ", допълни Крушарски.

"Ще го гледам сега мача, понеже не се виждаше от там, където бях. Сега ще гледам целия мач кадър по кадър и този път и аз ще се намеся. Следващия мач просто ще си играем само ние. Това е чиста пародия. Това, ако е футбол...", продължи той

"В този мач имаше леко подпиране с рамото, те си знаят как да го направят. Това не е балет, това е футбол, използваха доста картони. Съдиите развалят мача, ако искаме да има първенство и публика трябва да има феърплей. Публиката иска атракция, а това не се получава", завърши Христо Крушарски.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).