Черно море гони бързи голове в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 27.10.2015
2942
Бързи голове ще гони Черно море в днешния 1/8-финален мач в турнира за купата с аматьорския Вихър (Строево) от 13,30 ч. в Пловдив. Макар и с експериментален състав, "моряците" ще опитат да убият интригата още през първото полувреме, за да не си усложняват излишно нещата. На "Тича" отчитат факта, че разликата в класите е огромна, тъй като срещат отбор от четвърта дивизия, но знаят добре, че професионалният футболист трябва да уважава всеки съперник и в турнирните срещи.

Очаква се с капитанската лента на варненския тим да излезе Даниел Георгиев, който най-вероятно ще е в средата на терена. Отзад за първи път титуляр в официален мач ще излезе Педро Еуженио, а Траян Траянов се завръща, след като повече от 50 дни лекуваше контузия.

По фланговете Никола Спасов ще гласува доверие на Андреас Васев и единия измежду малкото основни изпълнители в групата - Райков или Матиас. За водач на атаката ще се избира между Хуан Вареа и Валентин Йосков.

Съставът
Александър Чанович - Педро Еуженио, Траян Траянов, Жиньо, Стефан Станчев - Даниел Георгиев, Марчин Буркхард, Бекир Расим - Андреас Васев, Симеон Райков, Хуан Вареа (Илия Николов, Мартин Костадинов, Илиян Неделчев, Матиас Курьор, Валентин Йосков)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).