Локо излиза срещу Славия в търсене на втора поредна домакинска победа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:45 / 27.09.2015
4464
След поредната страстна седмица, която преживяха на Лаута, Локомотив ще преследва втора поредна домакинска победа в първенството. Днес "черно-белите" излизат срещу Славия, който пък е гонен от големи проблеми около състава. В предишния кръг пловдивчани се наложиха с 2:1 над Пирин у дома. След успеха над "орлетата" при "черно-белите" се разиграха поредните драми.

Треньорът Христо Колев подаде оставка, а няколко дни след това той отново се върна начело на тима. Междувременно без него "смърфовете" отстраниха Оборище (Панагюрище) от турнира за Купата на България. Седмицата приключи с финализирането на бомбастичния трансфер на Емил Гъргоров. Бадема се очаква да остане на резервната скамейка и да запише официалния си дебют за "смърфовете" след почивката.

"Черно-белите" имат и два повода повече да гонят трите точки днес. Вчера рождени дни празнуваха председателят на сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев, както и клубната легенда Аян Садъков. Възпитаниците на Христо Колев се канят да победят Славия като подарък за шефа си и един от най-великите играчи в историята на клуба.

От своя страна Славия е с една камара контузени за днешната среща. Тя ще бъде пропусната от Емил Мартинов и Диего Фераресо, които са несменяеми титуляри. Аут са още Дамъс, Мартин Станкев, Мансе, както и националът Радослав Василев, който ще е готов след Нова година. Наставникът на столичани Иван Колев иска да види сериозно отношение от тима, който през седмицата отпадна от Спартак (Плевен) за купата. Треньорът на Славия обаче няма да прави много големи промени в 11-те, които по традиция пуска в двубоите за първенството. Нападението на "белите" отново ще бъде поверено на Ивайло Димитров.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).