Шиляк избира между Жоел Чибамба и Рахафи Кифуети

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:11 / 07.09.2015
5627
Треньорът на Ботев (Плов­див) Ермин Шиляк ще трябва да избира между двама състезатели. Специалистът е сериозно затруднен в решението си кой из­между Жоел Чибамба и Рахафи Кифуети да остави в състава.

Централните нападатели бя­ха тествани в спаринга срещу Локомотив (Горна Оряховица) (5:0). В него Чибамба се отличи с асистенция, а Кифуети с две попадения, второто от кои­то той отбеляза след самостоятелен рейд от центъра на терена.

Чибамба пристигна по настояване на треньора Ермин Шиляк. Той трябваше само да покаже, че е в добро физическо състояние, след кое­то да подпише договор. Кифу­ети пък тренира две седмици на Коматево и бе пред отпращане от състава. Той обаче се представи силно в контролата и хвърли в размисли Шиляк. На словенския специалист е би­ло обяснено от ръководство­то, че може да има само еди­ния от двама чужденци в със­тава си. Днес той трябва да обяви пред шефовете на кого игурят и двамата.

До няколко дни слове­нският треньор ще трябва да обяви и какво е мнението му за защитника Ди­митър Велков. Той се присъедини към ти­ма в края на минала­та седмица и също взе участие в прия­телската среща с Локо (ГО).

Вчера се очаква­ше Ботев най-накрая да си осигу­ри услугите на бившия играч на Локомотив (София) Владислав Романов. Това обаче не се случи и за пореден път крилото изпързаля "канарчетата".

Все по-малки стават надеждите на канарчетата да вземат и друг бивш играч на столични­те железничари - Емил Гъргоров. Бадема бе на преговори в Коматево, но има оферта и от Черно море, както и от чуждестранен клуб.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).