Марков: Не сме се отказали от Романов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:16 / 02.09.2015
7218
В "Ботев" (Пд) не са се отказали от намерението си да подсилят отбора, привличайки бившата звезда на "Локомотив" (Сф) Владислав Романов. "Жълто-черните" са по петите на 27-годишното крило цяло лято. Влади обаче постоянно искаше отсрочки заради офертите от чужбина, които получаваше. В момента пред най-доброто крило за миналия сезон се открива поредна възможност да заиграе зад граница.

- В момента Романов е в чужбина, чакаме го да се върне, след като се прибере очаквам да ми се обади. Ако не си е уредил трансфер в чужбина, се надявам, че ще успеем да го привлечем - коментира спортният директор Георги Марков. Той изрази надеждата си, че и Емил Гъргоров ще даде положителен отговор и ще подсили пловдивчани. Бадема проведе преговори с ръководството на "жълто-черните" в понеделник, като поиска известно време за размисъл, след като на "Коматево" не смятат да нарушат тавана по отношение на заплатите при тях, равняващ се на 3 хил. евро.

- Надявам се, че нещата с Гъргоров ще приключат положително. И аз чух информациите, че към него има интерес от "Берое", но не знам доколко това отговаря на истината. Трябва да попитате Гъргоров дали има оферта и от друг клуб - каза още Марков.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).