ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ГЕРБ изключи Здравко Димитров от групата си и го призова да напусне парламента!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 21.07.2015Коментари (14)7078
© Plovdiv24.bg
Здравко Димитров е изключен от парламентарната група на ГЕРБ и е призован да напусне Народното събрание. Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса становището на ГЕРБ:

Парламентарната група на ПП ГЕРБ изключва от групата народния представител Здравко Димитров. Решението на ПГ на ГЕРБ е мотивирано от издигането на кандидатурата на Димитров за кмет на град Пловдив въпреки официално издигнатата от партията кандидатура на Иван Тотев за следващ кметски мандат. 

Иван Тотев е единствената номинация за кмет на Пловдив, която е издигната от всички районни организации на ГЕРБ в град Пловдив по време на номинационните събрания, и е утвърдена от Изпълнителната комисия на партията. 

Според ПГ на ГЕРБ действията на Здравко Димитров противоречат ценностите и морала, изградени в ГЕРБ. 

За това ПГ на ГЕРБ призовава Здравко Димитров да напусне и Народното събрание, тъй като е избран с листата и от избирателите на ПП ГЕРБ, а не от инициативен комитет.



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.07.2015 г.
+2
 
 
Мотивите на Зико за кандидатирането му са неясни, имагинерни и обвити в библейски мистика. Набързо скалъпените точки от програмата му стоят като епитафия от евангелието на Юда. Ако всички разочаровани от един или друг политически проект се впускат в измислени предизборни битки, то по-скоро биха дали нов прочит на главата от Дон Кихот, който се бори с вятърни мелници. Съвременният идалго обаче не е нито поборник за правда, нито за справедливост, той протяга хишническите си лапи, за да докопа с ноктите си властта и опиянението, което носи тя, а разбира се и ползите. Подкрепящите Го са предимно субекти, които са били на заплата към областната структура на ГЕРБ и сега, оставайки без работа, нададоха вой до небесата, така че техния кумир да се възвеличае дотолкова, че да се помисли за велик. Зико сам по себе си не е политик, нито разбира от проблемите на хората, нито е стратег, нито далновиден пловдивчанин, който милее за града ни, той просто обещава на всички, но изпълнява само това, което е угодно нему. Не търсете мотиви, няма да откриете. Обществена тайна е, че отношенията между Тотев и Зико са обтегнати, тоест няма никакви отношения - що се отнася до Тотев - поне като политик не дава вид за това, а Зико едва прикрива неприязънта си. Защо? Защото Тотев е успешен и се ползва с доверието на Борисов и Цветанов, а Зико е натикан в ъгъла и след като кума му Лъчо Мозъка е лишен от подкрепа, то какво остава за Зико. Не може да преглътне факта, че няма нито идеи, нито концепция за дългосрочното развитие на града - а в главата му звучи само един рефрен - власт я искам, сега я искам. На всяка цена. Наясно е, че никога няма да достигне Тотев като капацитет, а винаги се е стремял да го следва с широки стъпки, но краката на първия са по-дълги и не е лишен нито от енергия, нито от акъл. Зико не притежава нито едно от двете. Ако пловдивския архиерей беше освен високопреосвещенство и високоморален, то нямаше да бъде тази дружба между него и Зико. А някой си задават въпроса дали пък това не е ход на Борисов? Да противопостави двамата кандидати - той има такива тактики на баланс. Но, ако беше такъв ход, то да се запитаме с каква цел? Да разбие гладовете на останалите и Зико да подкрепи Тотев на балотаж? Никога. Зико трябва да напусне парламента, ако има малко достойнство, но тъй като това е непозната дума от речника му, не бива да очакваме да го направи. Въпросителните са много, неизвестните още повече. Зико, кажи си!
0
 
 
Да съдебната "реформа" май ще я извърши господин КАЛАШНИКОВ ... да господа съдии прокурори и ченгета и всички вие избирани от циганета...идва деня...
на 21.07.2015 г.
+9
 
 
БСП са милиционери,ГЕРБ са мутро милиционери,ДПС са КГБ ,останалите партии са пълнеж и баластра.Те ни навряха на дъното на третия свят,как може да има хора освен по интереси да им вярват на тези политици.
+10
 
 
То пък за тоя цървул кой ли би гласувал?
-3
 
 
Сега вече и Зико е потърпевшия от еврейските игри във върхушката на ГЕРБ. Сега на изборите ако се стигне да бараж между Лафчо и Тотев, гласовете за Зико ще преминат в полза на Лафчо. Което не е добре. Но вината си е на Тотев.
+14
 
 
Има понятия като чест и морал. Както има и стремеж и лакомия за власт.
на 21.07.2015 г.
+1
 
 
Нали е демокрация ужким,докога ще се действа с Сталински методи.Не съм фен на никой политик,не гласувам за никой,но ДС да определя кой ще е депутат,кмет, общински съветник това е наглост.Затова България винаги ще е на дъното с ниски заплати и пенсии и фалшиви пишман бизнесмени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: