Ботев отпрати Шмайхела

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:50 / 25.06.2015
8918
Ръководството на Ботев няма да разчита на услугите на вратаря Петър Денчев - Шмайхела, който напусна лагера на тима веднага след вчерашната контрола с Пирин (Бл), научи Plovdiv24.bg.

Именно проверката срещу "орлите" се оказа фатална за стража. Той направи нелепа грешка при единственото попадение на Мартин Тошев в срещата, което коства и загубата на пловдивчани.

Така проблемите за вратарския пост на Ботев продължават. Към момента "жълто-черните" разполагат единствено с Михаил Иванов, който не е толкова убедителен под рамката на вратата.

Както вече писахме, градският съперник Локомотив успя да измъкне под носа на "канарите" мароканския вратар Ясин Ел Харуби. Той бе спряган на Коматево за заместник на Адам Стаховяк.

Под тепетата засилено започна да се свързва името на Божидар Митрев с Ботев. Националният страж напуска Локомотив (София), след като клубът не получи лиценз за "А" група. Интерес към юношата на Левски има и от страна на румънския Динамо Букурещ.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).