Левски счита за сигурни нови попълнения Алекс Колев и Дани Златков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
07:52 / 18.06.2015
6251
Левски счита за почти сигурни свои нови попълнения футболистите на Ботев (Пловдив) Александър Колев и Даниел Златков. От двата клуба официално отричат за подобна сделка, но играчите са близо до преминаване на "Герена", твърди в днешния си брой "Тема Спорт".

Вече са уредени и параметрите по двойния трансфер. Важни хора от двата клуба са уредили преминаването на Колев и Златков в Левски срещу прилична за българските стандарти сума плюс сериозен процент за Ботев при продажба на дуото от синия клуб в чужбина.

Треньорът на "сините" Стойчо Стоев дава зор за привличането на нови играчи, като в графата "спешно" са нови централен нападател и централен защитник. Първият пост е тотално овакантен след напускането на Валери Домовчийски и Антонио Аниете и предстоящата раздяла с Лукаш Гикиевич. В центъра на отбраната Емил Нину и Аймен Белаид са пред напускане, тъй като не са в концепцията на треньора, а Борислав Стойчев обмисля дали да приеме предложените му нови занижени финансови условия.

Александър Колев и Даниел Златков са информирани, че в близките дни може спешно да им се наложи да си съберат багажа от Коматево по посока "Герена". Много е вероятно сделката да се официализира, след като от Левски обявят промени на върха и двойния трансфер да бъде приписан на председателя на Управителния съвет Иво Тонев, който вероятно ще бъде повишен в началото на следващата седмица.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).