ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
40 се подписаха за по-ниски данъци само за 20 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:24 / 14.05.2015Коментари (6)3526
С призив "Г-н Тотев, слезте при пловдивчани" подписката за по-ниски данъци и такси, инициирана от Славчо Атанасов, кмет на Пловдив в мандат 2007-2011 и народен представител от ПФ - бе подновена.

Преминаващите през центъра на града пловдивчани не скриха възмущението си от високите данъци, наложени им настоящия кмет и категорично подкрепиха идеята те да бъдат сведени до нивата от времето на управление на Славчо Атанасов.

"Славчо Атанасов направи много за Пловдив и най-вече за хората, дори и без тези пари, които сега се изливат от данъците ни в касата на г-н Тотев", коментира пловдивчанинът Юрий Величков, след като подкрепи подписката. "Нека хората да си спомнят, че когато Атанасов беше кмет, градът беше много по-спокоен, бизнесът дишаше нормално и се живееше много по-добре", допълни Величков. 

"Данъците бяха много по-ниски, таксите също. Сегашният кмет увеличи всичко и продължава", изрази недоволството си и Христо Христев. 

"Необяснимо е защо в Пловдив данъците са най-високи, дори задминават софийските, затова се подписах, да се намалят данъците, както беше при предишния кмет и хората да заживеят малко по-добре", допълни и Максим Петков. 

Пловдивчани не останаха учудени и от начина, по който кметът Иван Тотев за пореден път игнорира мнението им и не слезе при тях, за да ги чуе, въпреки призива отправен от народният представител от ПФ Славчо Атанасов вчера.

"Не идва, защото трябва да отговаря на тежки въпроси. Да си кажем правото, че Пловдив загива, няма бизнес, икономиката не върви. Това, което Тотев обеща, не го изпълни". Така пловдивчани обясниха пренебрежението от страна на градоначалника си и неговия отказ да слезе при тях, за да чуе мнението им.


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който иска да има нещо хубаво, трябва да се бръкне повече. Жалко е, но е така. Намаляване на данъците значи по-ниски доходи, а от там и по-малко разходи. Като не стигнат, ще започне песента "Да, то е заради 30-милионния заем, ето на, Тотев е виновен" Само дето идеята за този заем е на Славчо, наистина планиран за повече на брой малки улици.
0
 
 
И какво направи Славчо Атанасов като кмет на града? Едно ренде на Главната, което ни разхлаждаше лятно време с пръските си
+11
 
 
Резила на Пловдив, либийския боец-да направи и подписка за връщане на рендето на Главната! За останалите му простотии няма смисъл да пишем...
+13
 
 
Какво му се сърдите на бившия кмет - то само за едни данъци му остана да "реве" - Като че ли има човек на света , който да не иска по-ниски данъци?!?! Но всичко друго се случва в този град-градина. Ще изброя само основните проблеми , които се решиха за 3 години: 1. Електронно кандидатстване за детските градити - преди спяха с месеци пред ДГ 2. 25 г. общината не се споразумяваше за сградата на Детмаг - решено 3. 12 г. не се решаваше спора за спирките - решено 4. Инвестиции в транспорта 5. Ремонтираха се не само много основни улици и булеварди, а и много вътрешни такива и това продължава във всички райони 6. Градът стана цветна градина 7. Ремонтираха се къщи в стария град, които бяха пред срутване 8. Спечелиха се много европроекти 9. Римският стадион стана модерен артефакт, с асансьор за инвалиди - премахна се онзи грозен бетон с "накацали" сергии .. .. не мога да изброя всичко- сигурно пропускам много неща Спечелихме Културна столица 2019 ... и др
+14
 
 
Няма по голям нещастник от Галфона.....кажи ти на хората за 4г. докато беше кмет за колко европрограми кандидатства твоя екип и колко бяха одобрени г-н АТАНАСОВ!Припомнете на пловдивчани .....аз ще ви кажа една!!!!!Пловдив беше след Съединение по усвоени пари от Европа!!!!!И този провален нещастник има право да иска нещо.....ГЛУПАК!ДЪРЖАВА БЕЗ ДАНЪЦИ И ЗАТВОРИ НЯМА!ГН АТАНАСОВ!ВИЕ СТЕ ЕДИН ГНУСЕН ПОЛИТИКАН И ПОПУЛИСТ ЗА ДА ИСКАТЕ ПОДОБНИ НЕЩА ПРЕДИ ИЗБОРИ!С ТЕЗИ ЕВТИНИ НОМЕРА НАЙ МНОГО ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ДВАМА ТРИМА ВАШИ СЪСЕЛЯНИ "СЛЕЗЛИ" ДА РАЗГЛЕДАТ Пловдив !!!!!СЛАФЧО ТИ СИ СРАМ ЗА Пловдив!НЕЩАСТНИК!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: