Константин Маршавелов ще стартира от полпозишън във Велико Търново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:38 / 02.05.2015
1857
Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов с Mitsubishi Lancer Evo 10 бе най-бърз в днешните тренировъчни маншове на пистата във Велико Търново и ще стартира от полпозишън в утрешното състезание, което е първи кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на "Затворен Маршрут".

По време на първия тренировъчен манш шампионът записа най-добро време (1:17.238мин.), след него само на 0.121 сек. остана Пламен Камбуров, а трети с изоставане от близо секунда бе Илия Царски.

През втората тренировка времената не се подобриха, заради дъжд, който се изсипа над пистата в старата столица.

В утрешното състезание няма да стартира Пламен Камбуров (Автотранс Рейсинг Тийм, Mitsubishi Lancer Evo 9), който даде второ време на днешните тренировки. Камбуров получи повреда в двигателя и няма да стартира в утрешното състезание. Така от втора позиция утре ще стартира Илия Царски (Автоцар Рали Сервис, Mitsubishi Lancer Evo 9), а от трета стартова позиция ще потегли Румен Дунев (Дунев Рейсинг, Mitsubishi Lancer Evo 9)

"Имахме леки проблеми с колата, която загуби мощност, но вече всичко е наред и сме готови за утрешния старт", бяха първите думи на шампиона след днешния ден.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).