Върнаха Ангел Йошев в първия отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 16.08.2008
1805
Ангел Йошев попадна в групата за днешния мач на Локомотив с Черноморец Бургас. Защитникът бе принудително изваден от тима преди няколко дни, тъй като отказа да преподпише нов договор и по този начин пропусна първия мач със Сливен. Йошев е започнал преговори с ръководството за нов контракт и беше върнат в представителния тим.

В групата попадна още новото попълнение Георги Данов. Нападателят изигра един мач с дублиращия тим в началото на седмицата и старши-треньорът на тима Драган Канатларовски е останал впечатлен от качествата на Данов в игрови ситуации. Ново име в групата е и Веселин Марчев, който е юноша на тима. Даксон Да Силва, който също пропусна първия мач със Сливен поради нарушена физическа подготовка, сега е готов за игра, но е малко вероятно Канатларовски да рискува и да пусне Даксон да играе 90 минути.

Мартин Сечков и Искрен Писаров отсъстват от групата, единият поради лека контузия, получена миналата събота, другият поради наказание, наложено от БФС за червеният картон, който получи в първия кръг.

Ето и цялата група на Локомотив: Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Людмил Николов, Йордан Милиев, Румен Горанов, Евертон Джилио, Гюрсел Вели, Анатоли Тодоров, Явор Въндев, Герасим Заков(Кирил Акалски, Ангел Йошев, Даксон Да Силва, Любомир Чернев, Веселин Марчев, Димитър Илиев, Георги Данов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).