Филип Филипов: На този терен - толкова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:48 / 26.04.2015
2390
Въпреки тежкия терен и лошите условия, смятам, че се опитахме да играем футбол. Това заяви защитникът на Ботев Филип Филипов след поражението с 0:1 от Локомотив София.

"Голът им падна след контра атака, развиха я по добър начин. Не вкараш ли, ще ти вкарат. Беше ясно, че който вкара първи, ще вземе точките", допълни играчът на "жълто-черните".

"Нормално след като ни отбелязаха гол да излезем в по-предни позиции. Нямахме положения, Локомотив нямаха и те никакви положения. На този тежък терен нямаше какво повече да се направи", каза още Филипов.

Той изтъкна, че Ботев си е изпълнил целта да играе в топ 6.

"Нашата цел беше влизане в първата шестица, играем освободено, опитваме да играем красив и резултатен футбол, какъвто иска треньорът. Надяваме се да вземем вече победа в тази шестица. Докато има теоретични шансове (за евротурнирите), ние се борим. Всеки мач играем за победа. Просто играем освободено".

 



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).