Ботев загуби гостуването си на Локо Сф с 0:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
18:49 / 26.04.2015
11904
Ботев загуби с 0:1 гостуването си на Локомотив София в среща от 5-ия кръг на Първата шестица. Единственото попадение в столичния квартал "Надежда" реализира Емил Гъргоров в 60-ата минута.

През първата част двата тима допуснаха доста брак в средата на терена, а голововите положения пред двете врати липсваха. Единственото по опасно таково се откри за "железничарите" в края на полувремето, когато след центриране на Емил Гъргоров в наказателното поле, Камен Хаджиев стреля с глава, но топката мина встрани от вратата.

След почивката двата тима продължиха да се надлъгват, но изпитваха трудности със създаването на опасности. В 60-ата минута обаче "червено-черните" организираха контраатака, при която Йордан Тодоров напредна отдясно, центрира и Гъргоров с глава прати топката зад Адам Стаховяк за 1:0.

Ботев се опита веднага да отговори на Локо Сф с бързи атаки, като Мариян Огнянов беше много близо до гола, но не успя да нацели рамките на вратата на Митрев.

В 80-ата минута столичани бяха близо до втори гол. Резервата Ламжед Шехуди изведе Владислав Романов в отлична позиция, крилото нахлу към наказателното поле и потърси подаване, но Пламен Николов пресече кълбото и това позволи на Стаховяк да улови.

Победата доближи Локомотив на 5 точки зад лидера в класирането Лудогорец. Ботев са 6-ти с 39 пункта.




Виж коментарите (60)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).