Рендето: Ботев ми е от любимите отбори в България, Локо Сф обаче е над всичко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 26.04.2015
2372
Локо (Сф), Левски и Ботев са най-белите отбори в България, отсече шефа на "железничарите". Поредно запомнящо се изявление направи изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков преди мача на "железничарите" с Ботев. 

"Винаги съм казвал, че Ботев е от любимите ми отбори в България. Локо обаче е над всичко и ние отново ще търсим победата. Локо, Левски и Ботев за мен винаги са били най-големите отбори и затова дербитата помежду им са особено интересни. Очаквам отново силен мач", коментира бившият национал пред "Меридиан Мач". 

Той отново говори и за ролята на Емил Гъргоров в състава на "червено-черните". "Цяла зима ни притискахте и едва ли не ни се смеехте, че не взимаме нови. Ние обаче си чакахме точно тези, които ни трябва, и ефектът се вижда. Силният ни състав се обогати сериозно с Гъргоров и Старокин. Бадема си е футболист отвсякъде. За нас той си е като Меси и Марадона, няма какво да се лъжем. Освен това влияе добре и на останалите. Вписва се в колектива и е голям лидер", каза още Марков. 

За пореден път той избяга темата с целите. "Ние никога не сме говорили за големи амбиции. Играчите обаче показват, защо всички трябва да се съобразяват с Локомотив. Няма да има никакъв проблем да си уредим и стадион, и всичко необходимо за едно евроучастие. Нека само си го заслужим", завърши шефът на Локо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).