Коко Динев харесал плувци от клуб "Младост"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
12:20 / 25.04.2015
5266
Новият президент на Българската федерация по водна топка Константин Динев е решил да разшири сериозно географията на този позабравен спорт у нас. Както е известно, бившият собственик на пловдивското Локо бе наскоро избран за шеф на водната топка с подкрепата на ЦСКА, "Левски" и "Славия". 

На сбирката бившият ватерполист обеща да върне престижа на този спорт. Според наша информация първата задача на Коко била да изпрати скаути в най-добрите плувни клубове у нас. Те трябвало да издирят най-талантливите млади плувци и да убедят техните шефове да ги пуснат да тренират водна топка, като обещавали слънчеви дни за състезателите. Но за трансферни суми нищо не се говорело.

В списъка на скаутите на първо място стоял "Младост", който е най-силният клуб в България. Хората на Коко Динев си точели зъбите за лесен улов на таланти, тъй като в Пловдив водната топка е непознат спорт. По този начин софийските клубове се надявали на свежо и евтино попълнение.

"За сега никой не е разговарял с нас. И ние разбрахме за раздвижване във водната топка. Ако някой наистина прояви интерес към наши състезатели, ще трябва да водим разговори", заяви шефът на "Младост" Василис



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).