Литекс завоюва Купата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:54 / 24.04.2015
1258
Юношите на Литекс добавиха още един трофей във витрината си този сезон. Набор'99 на Академията триумфира с Купата на БФС, спечелена след победа на финала над столичния ДИТ с 2:0. Това е второ отличие в тази надпревара за ловешката школа. Преди седмица и старшата възраст ликуваше срещу Черно море с 2:1.

Победителите получиха своите златни медали от националният селекционер в тази възраст Викторио Павлов. Под звуците на вечния хит на Куин "We are the champions" пък капитанът на отбора Николай Янков вдигна купата, връчена от Пламен Михов-шеф на юношеския футбол към БФС.

"Като за финал, мисля, че можем да сме доволни от представянето на момчетата. Разбира се, те могат и много по-добре да играят, но все пак влияние оказа залогът и огромното желанието да вземат Купата. Смятам, че опитът си каза думата и заслужено бихме. Тимът ни е обигран, повечето момчета имат по две купи зад гърба си, а и понатрупаха рутина в Елитната група. Като цяло този набор се развива по възходяща линия и е с добри перспективи. Вече от самите момчета, тяхното постоянство и себераздаване си зависи докъде ще стигнат в големия футбол", заяви треньорът Ивайло Станев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).