10 от Ботев устискаха 0:0 срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (105)
21:55 / 10.04.2015
17308
Съставите на ЦСКА и Ботев не успяха да излъчат победител и завършиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на "А" група. "Канарчетата" играха почти цяло полувреме с човек по-малко, но с храбра игра достигнаха до престижната точка.

Домакините започнаха ентусиазирано и в 5-ата минута Жуан Фелипе стреля с левия крак към вратата на гостите, но Адам Стаховяк изби.

В 11-ата минута и Стоянов намери очертанията на вратата след удар с глава, но Стаховяк отново се намеси. Малко по-късно Стоянов се възползва от грешка в отбраната на гостите и се озова очи в очи със Стаховяк, но полският страж спаси удара му.

В 26-ата минута Момчил Цветанов стреля за първи път към вратата на Господинов, но кълбото излезе в аут.

Три минути преди края на първата част Иван Цветков намери Цветанов на границата на наказателното поле и крилото за втори път опита късмета си, но пак не бе точен.

В добавеното време Стаховяк за трети път отказа Стоянов, спасявайки удар по земя.

Втората част започна с отлична възможност за гол за Ботев. Йордан Христов бе изведен в отлична позиция, но стреля право в Господинов.

В 54-ата минута "канарчетата" останаха с човек по-малко на терена, след като Даниел Златков получи втори жълт картон.

"Армейците" не успяха да се възползват то численото си превъзходство до края на срещата и се задоволиха само с точката. 

Ботев пропусна и последния си шанс в края на мача, след като удар на Цветелин Чунчуков с глава не намери очертанията на вратата. Така "жълто-черните" не успяха да си тръгнат с 3 точки към Пловдив.



Виж коментарите (105)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).