ЦСКА се изплати на Локо за трансфера на Пламен Крачунов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:04 / 07.04.2015
2649
ЦСКА плати днес 200 000 лева на Локомотив, които дължеше за трансфера на Пламен Крачунов от преди няколко години. Така "армейците" и "смърфовете" решиха един от основните си проблеми за получаването на лиценз. С въпросните пари пловдивчани ще успеят да се издължат на НАП Пловдив. 

"За два дни разговори с г-н Борислав Лазаров, г-н Ивайло Манджуков и г-н Милко Георгиев беше постигнато повече, отколкото за последните 2 години при управлението на Александър Томов. 

Благодарение на тези хора и стоящите зад тях инвеститори, днес беше изплатено задължението на ЦСКА към Локомотив, с което и ЦСКА и Локомотив решиха най-голямото препятствие за получаването на лицензите си. 

Всички поети от представителите на феновете и Ивайло Манджуков ангажименти се изпълняват коректно към момента", написа по този въпрос във Фейсбук защитаващият интересите на Локо адвокат Радостин Василев


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).