Ботев и Локомотив завършиха 1:1 в Градското дерби при набор 2003

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:01 / 01.04.2015
2055
Ботев и Локомотив завършиха 1:1 в Градското дерби от първенството при набор 2003. Двубоят се игра на ст. "Пловдив" и бе по правилата на Футбол9.

Срещата стартира равностойно, като в първите минути липсваха каквито и да е положения пред двете врати. В средата на полувремето "канарчетата" организираха атака по дясното крило, която завърши с центриране и удар с глава, но топката се отклони от напречната греда.

В самото начало на втората част "смърфовете" поведоха в резултата, след като се възползваха от грешка в отбраната на Ботев. В ответната атака "жълто-черните" бяха близо до изравняването, но след центриране от корнер и удар с глава топката премина над гредата. В 33-ата минута "черно-белите" получиха право да изпълнят свободен удар на границата на наказателното поле, но след изпълнението му коженото кълбо профуча над напречната греда.

До края на срещата на терена имаше само един отбор - този на Ботев. "Жълто-черните" се настаниха трайно в половината на "черно-белите" и започнаха да редуват една след друга опасни атаки. От своя страна "смърфовете" разчитаха предимно на изритани топки и статични положения, за да застрашат вратата на ботевистите. В 36-ата минута футболист на "жълто-черните" стреля от близка дистанция, но вратарят на Локомотив се намеси блестящо и спаси. Минута по-късно удар от средна дистанция отново бе отразен от стража на "смърфовете".

Все пак, в 42-ата минута крепостта на "черно-белите" падна и "канарчетата" изравниха. Капитанът Мартин Хайдаров овладя топката в половината на "черно-белите", премина през защитник и с плътен диагонален удар се разписа за 1:1. 2 минути преди края на редовното време "жълто-черните" изпълниха ъглов удар и играч на "канарчетата" засече топката с глава, а тя премина на сантиметри от гредата. В добавеното време ботевистите организираха опасна атака по десния фланг, която завърши с остро центриране, но никой в "жълто-черно" не успя да засече кълбото.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).