Мартин Камбуров: Ще доиграем сезона само заради Бащата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
18:09 / 31.03.2015
6013
Лидерът и капитан на Локомотив Мартин Камбуров обяви преди днешната тренировка, че оставащите мачове на отбора до края на първенството "черно-белите" ще играят за своя треньор Христо Колев.

"Сутринта проведохме разговор с Христо Колев заедно с още 3-4 момчета от отбора. Седнахме и му казахме, че точно в тази ситуация не трябва да ни изоставя. Помолихме го да се върне заради нас и да доиграем оставащите мачове на отбора до края", обяви Камбуров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нищо не е изпълнено от ръководството. Просто до края на първенството може и да не получим никакви заплати, но с играчите искаме да изиграем тези мачове и да си свършим работата по най-добрия начин. Не съжаляваме за бойкота, който направихме с футболистите. Искахме просто цялата общественост в България да разбере каква е ситуацията в клуба", каза още нападателят.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).