Три маричанки сред 15-те националки за Европейското в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 26.03.2015
1584
Българският национален отбор за девойки до 18 години пристигна от София в Пловдив, където ще проведе финалния етап от подготовката си преди началото на Европейското първенство, на което България е домакин от 28 март до 5 април. Сред петнадесетте избранички на старши-треньора Радослав Бакърджиев, които на този етап тренират с отбора и са потенциални участнички в континенталния форум в Пловдив, са и три състезателки на Марица (Пловдив). Това са посрещачката Ани Боздева и центровете Радостина Маринова (на снимката) и Йоанна Атанасова. Последната е избрана и за капитан на младите Лъвици.

До старта на шампионата момичетата ще тренират в зала Пловдивски университет, където ще се играят мачовете от тяхната Група II, както и полуфиналните и финалните двубои на първенството. В пловдивската група са още отборите на Чехия, Полша, Турция, Холандия и Белгия, докато Италия, Словения, Русия, Германия, Сърбия и Гърция съставляват Група I в Самоков.

На 23 и 24 март в зала Пловдивски университет българските националки ще изиграят две контролни срещи с връстничките си от Сърбия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).