Над 200 деца се включиха в ученическата надпревара в Маноле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:14 / 24.03.2015
1777
Ентусиазирани и усмихнати ученици посрещнаха кмета на община "Марица" Димитър Иванов, който след кратко приветствие даде старт на ежегодните спортни надпревари, организирани от ОУ"Васил Левски", на стадиона в село Маноле.

Над двеста деца се включиха в различни състезания. Най-малките спореха дърпайки въже, батковците се потяха на зеления терен надхитряйки се с финтове във футболни срещи, а момичетата от по-горните класове спринтираха в отборни щафети в бягане на различни дистанции, под аплодисментите на не по-малко емоционални родители.

Кметът Димитър Иванов спечели бурни овации с пожеланието си следващата година състезанията да се проведат в изграждащата се спортна зала към новостроящото се училище в селото и обеща да организира общинска олимпиада, в която ще се включат учащи деца от останалите населени места.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).