Марица приема Манастирище на Голямата къща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:30 / 24.03.2015
1822
В четвъртък (26 март), от 15 часа, на стадион "Пловдив", ветераните на "Марица" излизат срещу "Манастирище" в мач реванш от полуфиналите на държавното първенство за ветерани. Първата среща завърши при резултат 1:1. Победителят от двубоя ще се изправи на финала срещу победителя от мача "Левски" - "Добруджа", който ще се играе по същото време.

В състава на "Манастирище" са събрани ветерани на "Етър", "Локомотив" (ГО), "Монтана", "Литекс", както и на други клубове от северна България. За "Марица" отново в игра се очаква да влезнат Краси Чомаков и Сашо Александров. Димитър Шишков и Емил Кръстанов-Джамбата са с контузии и ще се решава в последния момент дали ще играят. Стоил Фърцов пък е наказан и със сигурност ще пропусне мача.

От пловдивският тим се надяват повече хора да подкрепят отбора в трудния мач-реванш и призовават привържениците на "Марица", както и на пловдивския футбол като цяло, да ги подкрепят. Входът за срещата е свободен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).