"Канарите" разкриха колко пари им дължи Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
08:22 / 24.03.2015
6052
Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев разкри подробности относно трансферите на Абел Анисе и Юнес Хамза, които през лятото преминаха от "канарчетата" в разградския клуб

"Ние за съжаление, не сме получили голяма част от трансферите на Хамза и Анисе. За Анисе са платени 200 хиляди евро, а 400 не са. Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество. 

Лудогорец ни уведоми, че влиза в тези отношения, и е платил на това търговско дружество, нещо, с което ние не сме съгласни. Лудогорец решиха спора, вместо да го развием по стандартни процедури. Те са платили на дружеството Муранд Трейд - 375 хиляди - пари, които ЦСКА си търси. За Хамза сумата по трансфера е платена, само бонусът за влизане в Шампионската лига не е платен", призна Джиджев пред ТВ7.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).