Ръководител на Локомотив: Целта ни е да оцелеем в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:44 / 12.03.2015
4484
Един от лидерите на сдружение "Бъдеще за Локомотив" - адвокат Димитър Колев, похвали футболистите за мъжката им игра в дербито с Ботев (Пд). Според него "черно-белите" са доказали, че играят само за себе си и не се интересуват от това, за какво се борят другите отбори.

"Футболистите се бориха мъжки срещу Ботев (Пд), но за съжаление загубиха. Оценяваме, че момчетата дадоха всичко от себе си на тежкия терен. Наистина паднаха, но се представиха мъжки. Знаете - във футбола един път биеш, друг път падаш. Целта пред нашия отбор е да се спасим от изпадане,затова се надявахме да натрупаме още точки от дербито, защото още сме в критичната зона. Нашият отбор играе за себе си - да оцелее в "А" група ", обяви пред "7 дни спорт" адвокат Димитър Колев.

От "Лаута" засега не желаят да разкриват предпочитанията си за предстоящия жребий за полуфиналите в турнира за Купата на България.

"Черно море и Левски и победителят от двойката Литекс - Лудогорец са все сериозни и качествени отбори. Разградчани безспорно са най-класният отбор сред тях и в България. Колкото до останалите евентуални съперници, мога да кажа, че и Локомотив (Сф) се намира на трето място в класирането, но успяхме да го елиминираме", коментира Колев. За финал той призна, че за момента ръководството на "черно-белите" все още не успява да намери нов инвеститор, който да придобие собствеността върху клуба.

"Много е трудно в настоящата родна футболна действителност да се намерят хора, които да се наемат да издържат футболен клуб. Виждате, че и в Ботев, и в ЦСКА, и в Левски ситуацията също не е никак лека", завърши Колев.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).