Марица пред прекратяване на участието си във "В" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:20 / 06.03.2015
4901
"Всички футболисти от представителния мъжки футболен отбор на "Марица" и треньорското ръководство декларират, че отборът най-вероятно ще прекрати участието си в Югоизточна "В" група. 

Причина за това е, че ръководството на клуба в лицето на Георги Попов - Тумби, Владимир Фатов, Веселин Тосев и Иван Кесов отказват да финансират клуба, тъй като нямат тази възможност. На ръководството на клуба е бил даден списък с разчет за финансирането на клуба през пролетния дял на първенството. Връчени са им и ключове от стадиона. Никой от ръководството до днес не се е отзовал и развитие няма.

Днес целия футболен отбор беше на среща с председателя на УС Георги Попов в дома му. От него бе поискана информация каква е причината той да дискриминира новите попълнения в тима. По-рано днес той е дал съгласие да се картотекира само един от новите, но за останалите шест той твърдо отказва. Попов не даде смислено обяснение.

Поради гореизброените причини футболният отбор най-вероятно няма да продължи участието си в първенството и ще напусне състава на Югоизточна "В" група."

Към съобщението има необработен клип от днешната среща с Попов.





Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).