"Смърфовете" влизат срещу 5 лева под Аязмото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:36 / 24.02.2015
2653
Билетите за двубоя на "Берое" срещу "Локомотив" (Пловдив) от ХХ кръг на А група са вече в продажба. Двубоят ще се играе на 28 февруари (събота) от 14 ч. на стадион "Берое". Цените на пропуските са 2 лв., 5 лв. и 30 лв.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА
Билетите за мача са в предварителна продажба на две места - в Официалния фен магазин на ст. "Берое" (влиза се през вход 5 на схемата) и в Офис магазин на НФК на ул. "Захарий Княжески" 81А (зад Съда).

От двете места можете да закупите билети от 5 лв. (редовен), 2 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА
В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 12 часа, два часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 2 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 5 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 2 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея ще можете да закупите билети от 5 лв. и 30 лв.

Билети с намаление ще се продават САМО срещу представен документ!

ГОСТУВАЩИ ФЕНОВЕ
В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на "Лoкомотив" могат да закупят пропуски на цена 5 лв. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление!



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).