Марица: Нашата цел е "Б" група и никой не може да ни спре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:31 / 09.02.2015
4170
"Нашата цел е "Б" група и никой не може да ни спре". Това заявиха от ръководството на "Марица" на специалната извънредна пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Повод за брифинга станаха думите на бившия изпълнителен директор на клуба Николай Филипов и Стойчо Димитров относно публикацията във вестник "Марица". От клуба останаха крайно разочаровани от лъжите, които се изписаха в пловдивския всекидневник и недоумяват как може да се публикуват такива набивани истини.  

Самият Петър Курдов пък заяви, че ще заведе дело срещу Никола Филипов и Стойчо Димитров за клевета. Първият е обвинил Курдов, че е купувал мачове, а вторият за фалшифициране на подпис на Динко Дерменджиев.

Наставникът на Марица също така обвини кмета на район "Северен" Ральо Ралев, че е в основата на всички мръсотии и скандали около отбора. Той заяви, че в момента клубът е изправен под сериозна въпросителна за съществуването си ако не бъде избран нов управителен съвет.

Повече подробности вижте във видеото!


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).