Петър Курдов: Мъри Стоилов е селяндур

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:16 / 04.02.2015
5182
Бившият нападател на "Левски" Петър Курдов изригна пред вестник "ШОУ" по адрес на Станимир Стоилов. Той нарече Мъри "богопомазан селяндур" заради скандала между сина му Атанас и треньора на казахстанския Астана. В резултат на конфликта Стоилов изгони Курдов-младши от отбора.

"Наели сме хора, изпратихме официално запитване до "Астана". Писмо, на което трябва да отговорят до края на седмицата. Искаме да кажат защо не вземат Наско на подготвителния лагер в Анталия? Ако не го искат, ще разтрогнем договора му по вина на клуба. Обръщаме се към УЕФА, ако трябва и до ФИФА ще стигнем, но ще разрешим нещата. Случващото се със сина ми не е нормално. При положение, че Наско има действащ договор за още 2 години, недопустимо е да не го допускат на работното му място.

Те не му дават възможност да си върши работата. И всичко стана заради Станимир Стоилов, който се счита за богопомазан, но всъщност е най-обикновен селяндур. Мъри се прави на голямата работа, но нека да отговори на въпроса дали липсват доста пари в "Ботев" (Пд), след като се махна от треньорския щаб на "канарчетата", изригна Курдов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).