Христо Бонев: Напрежението в Локо продължава да расте

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
09:43 / 04.02.2015
7220
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, който навърши 68 години вчера, се надява, че нещата около любимия му отбор ще се оправят съвсем скоро. Както е известно, "черно-белите" са в тежко финансово положение и все още търсят изход от неприятната ситуация на "Лаута".

"Надявам се колкото се може по-бързо да дойде радостен миг за Локомотив, в който да кажем на феновете, че сме намерили спонсор. Защото напрежението е много голямо и продължава да расте. Винаги се надяваме на най-хубавото за отбора", коментира легендата на Локомотив.

"При всички положения напускането на Ангел Грънчов ще отслаби отбора. Но да е жив и здрав. Ние сме свикнали с трудностите. На нас никой никога не ни е дал нищо даром. И преди години е било така. Силата ни винаги е била във феновете.И така ще си остане. През пролетта ще продължим да се борим за първенството и Купата на България. Не се отказваме. Щом сме заедно, нищо не може да ни сломи", заяви още пред "Тема Спорт" бившият национален селекционер.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).