"Гладиаторите" започнаха подготовката със 17 играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:31 / 03.02.2015
2760
Отборът на Спартак проведе вчера първото си занимание за начало на подготовката за пролетния полусезон. На едно от изкуствените игрища на спортен център "Оптимум", треньорът на тима Манол Георгиев изведе 17 играчи на първа тренировка. В първото си занимание играчите наблегнаха на физическа подготовка, като тя ще е приоритетна и в останалите дни до първата контрола. Натоварването за "гладиаторите" днес продължи в рамките на 80 минути.

Стана ясно, че освен напусналите в посока Ботев (Гълъбово) Емил Иванов и Мартин Здравчев, други двама футболистисъщо са решили да се разделят с клуба. Димитър Юруков и Цветан Йотов са преминали в тима на Гигант (Съединение). 

Манол Георгиев заяви за официалния сайт на Спартак, че към този момент няма техни заместници, но ще се работи по окомплектоването на състава. Кристофър Асенов е в Австрия по лични дела и ще се присъедини към съотборниците си след седмица. През това време докато е в чужбина бойкият играч не спира да поддържа формата си.

Стана ясно още, че първата контрола на Спартак срещу Балкан (Варвара) ще се играе във Варвара на 7 февруари от 14 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).