8 двойки състезатели се включиха в Х-ия Юбилеен турин по тенис на УМБАЛ "Свети Георги“ и МУ – Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:46 / 02.02.2015
1624
Осем двойки играчи се включиха в X-ия Юбилеен открит турнир по тенис по двойки, организиран за служителите на УМБАЛ "Свети Георги" и преподавателите от Медицински университет - Пловдив. Състезанието се проведе на 31 януари и 1 февруари в обновената спортна зала "Медик" на МУ - Пловдив. Организатор на ежегодния турнир е Клубът за спорт и туризъм "Свети Георги".

В двата дни състезателните двойки играха по системата "всеки срещу всеки". Победител в крайното класиране стана тандемът на проф. д-р Карен Джамбазов, изпълнителен директор на УМБАЛ "Свети Георги", и д-р Емануил Йорданов, хирург от Втора клиника по хирургия на УМБАЛ "Свети Георги". На финала те се наложиха над д-р Боян Костов, началник на Стационарно отделение на Областния диспансер за кожно-венерически болести, и д-р Александър Калайджиев, председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари. Трети се класираха общопрактикуващият лекар д-р Данаил Стоянов и зам.-директорът на МБАЛ - Пловдив д-р Иво Мильотев.

Всички участници получиха юбилейни медали, а за победителите в турнира имаше купи и плакети. Условията в обновената зала "Медик" на Медицинския университет в Пловдив напълно отговарят на изискванията за провеждане на тенис състезания, сподели организаторът на състезанието Иван Денев от КСТ "Свети Георги" и изказа благодарност към ректора на МУ проф. д-р Стефан Костянев за предоставената възможност.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).